A fost lansat primul blog informativ din Romania dedicat exclusiv parfumurilor, Odore.ro!

Odore

Începând cu data de 28 iunie este funcţional odore.ro, primul blog din România dedicat exclusiv industriei parfumurilor. Designul, conţinutul editorial, conceptul şi identitatea noului blog au fost create pentru a va prezenta o noua perspectivă a identităţii pe internet.

Având în spate conţinutul şi susţinerea siteului parfumuri-online.net, dar cu un nou ambalaj, un nou nume, un nou concept şi un design mult mai fluid şi elegant, odore.ro se prezintă ca fiind primul şi actualmente singurul blog din România care prezintă un conţinut de calitate, dedicat exclusiv parfumurilor.

Odore.ro reuşeşte să prezinte multitudinea de miresme inspirate adânc, de viitor; un viitor în care parfumurile sunt într-o evoluţie continuă, un blog olfactiv în toată puterea cuvintelor sale. Odore.ro se doreşte a fi o bibliotecă online administrată constant cu ştiri, recenzii, topuri, istorii ale brand-urilor, detalii despre parfumieri celebrii şi multe alte articole cu şi despre parfumuri.

Având ca target definit informarea consumatorilor de parfumuri din România, fără a include un shop online, odore.ro se diferenţiază de restul site-urilor de profil prin studiul atent asupra industriei şi accentul pus pe calitatea informaţiilor prezentate în articole.

Am creat un design mult mai fluid şi elegant pentru noul blog pentru că am vrut un restart fresh şi, cel mai important, am vrut să punem accentul pe conţinut. Am dorit să “amenajăm” acest nou blog precum o parfumerie cu rafturi albe, curate şi un contrast comod între imagine şi informaţie,” a declarat Octavian Gheorghe, Brand Manager odore.ro.

Noul blog, realizat pe o platformă flexibilă, are posibilităţi nelimitate şi nu ne vom opri aici, pregătim noi facilităţi la îndemâna utilizatorului modern, aplicaţii pentru telefoane mobile şi diverse căi de integrare a conceptului “odore” în social media. Vrem ca acest blog să devină un ghid util consumatorilor de parfumuri, oricând, oriunde.” a completat Octavian.

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu