Absolument “Absolument Absinthe”

absolument absinthe

Absinthe este ilegal in Statele Unite, dar se pare ca industria parfumurilor aduce acum un produs ce ne lasa sa simtim adevaratele compozitii naturale de ierburi si miresmele misterioase ale acestui parfum.

Absolument Absinthe este un parfum unisex care se adapteaza chimic pielii, mirosind diferit pe barbati cat si pe femei, se poate spune ca este un parfum cu caracter propriu nu? Printre cele 51 de arome continute de acest parfum gasiti absinthe si cannabis. Un parfum indraznet dar bun, creat de Pascal Rolland in colaborare cu un specialist in parfumerie Marc Villaceque. Pascal este omu din spatele unui alt produs in tema, o adaptare moderna frantuzeasca a bauturii Absinthe numita, Versinthe.

Absinthe este un aperitiv spirtos fabricat in Franta 1990 din ulei de pelin si alte plante puternice cu un grad de alcoolemie foarte ridicat, ce poate ajunge pana la 72 de grade. Aceasta bautura poreclita si “La Fée Verte” adica Zana Verde a fost invaluita mereu de un val de mister si simt al pericolului.

Se spunea despre Van Gogh ca in momentul in care si-a taiat urechea era sub influenta absinthului. Alti artisti mari precum Picasso, Manet si Degas au creat picturi ce infatisau oameni in stari deosebite sub inflenta acestui elixir verde, picturi ce au fost interzise si judecate aspru de societatea acelor zile.

fantana absinthe

Intorcandu-ne la parfumul nostru, Absolument Absinthe, putem spune ca duce misterul verde la un alt nivel, unul olfactiv. Pe langa cele doua ingrediente contine miresme de bergamot [un soi de citrice din Italia], ceai negru din China, nucsoara [un afrodiziac, cu o legenda interesanta ce spune ca in antichitate oamenii ardeau nucsoara pentru zei, ca mirosul sa ajunga pana la cer], galbanum [o rasina gumata extrasa dintr-o planta asiatica numita Ferula, folosita in medicina si parfumerie], muguet [adica margaritar, si ea o floare cu o legenda deosebita, conform miturilor crestinesti, din lacrimile planse ale fecioarei Maria la crucea lui Iisus au crescut fire de margaritar, se mai spune si ca atunci cand Sfantul Gheorghe sa luptat cu balaurul din stropi de sange ai Sfantului a luat nastere flori tot margaritar, numita popular si floarea fericiri], lotus, ylang-ylang, iasomie, arome de sandal si mosc.

Deci dupa cum puteti observa pana si elementele ce intregesc aromele acestui parfum au povestile lor. De canabis nu stiu daca mai este nevoie sa amintim, ce efecte are si ce simbolizeaza pentru multe culturi, trebuie doar sa stim ca-si merita rostul ca planta mistica in esenta de Absolument Absinthe.

Lucrul cel mai interesant este schimbarea pe care o sufera parfumul, o minune chimica, remodelandu-si aroma in timp si in functie de persoana ce-l poarta. Un oaspete cu damf mistic.

absolument absint

Author Description

odore

Sunt 2 comentarii. Adaugati comentariul dvs.

  1. 26.12.2009 | Diana C spune:
    si acest parfum are un pret?daca este afisat si nu il vad eu,imi cer scuze
  2. 26.12.2009 | Diana C spune:
    si mai important,daca nu se poate comanda de pe acest site,unde se gaseste in Romania?

Lasa un comentariu