Beckham Intimately Yours

Cand in 1996 fotbalistul de la Manchester United, David Beckham, si misterioasa spice girl, Victoria Adam pe atunci, si-au incrucisat drumurile, atractia dintre ei a fost instanta. Trei ani mai tarziu cei doi s-au casatorit. Iar azi, dupa patru copii si numeroase frizuri si aparitii pe covorul rosu, sunt unul dintre cele mai celebre cupluri, sarbatorind deja mai bine de 15 ani de casatorie. Bogati, posh si sexy, ei reprezinta un model pentru multi, lucru care a nu fost ignorat de faimosul cuplu in momentul in care au lansat in 2010 parfumurile Intimately Yours.

Beckham Intimately Yours

Atat in varianta pentru femei cat si in varianta pentru barbati, acum stii cum miroase Victoria si cum miroase Beckham. Mai exact, Intimately Yours pentru femei contine ca note de top bergamota, frezie si pere. Notele de mijloc sunt floare de portocal african, frangipani si crin. Notele de baza sunt Vetyver, iris si lemn de santal

Varianta pentru barbati se deschide in esente de portocale, lamaie de Amalfi si note verzi. Continua in tonuri de lavanda, salvie si busuioc. Si se inchide in note de vetiver, lemn de santal si boabe de tonka.

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu