Beyonce Knowles “Heat”

Beyonce Heat

Heat” este parfumul de debut al frumoasei cantarete Beyonce Knowles si a fost lansat in luna februarie a acestui an.

Numele acestui parfum a fost inspirat de turneul sustinut de Beyonce iar flaconul rosu, cu baza sa “on fire” reprezinta culoarea preferata a artisteti si caracterul ei energic.

Acest parfum, precum majoritatea parfumurilor “de vedeta“, si-a ideplinit si el misiunea fiind un mix de elemente realizate in ton cu temperamentul si imaginea muzei, in acest caz Beyonce. Numele, desigul, compozitia, totul se invarte foarte natural in jurul ei.

Heat“, creat in colaborare cu parfumierii casei Givaudan, Claude Dir si Olivier Gillotin, se deschide in note de top precum orhidee vanilata rosie, magnolie, neroli si piersica. Inima parfumului continua in note de caprifoi, migdale si mosc iar baza inchide totul intr-o nuanta calda cu lemn de sequoia, tonka si ambra.

Desi este imaginea parfumului Emporio Armani “Diamonds” si Tommy Hilfiger “True Star”, Beyonce a marturisit ca primul ei parfum, “Heat“, o reprezinta in totalitate.

Beyonce Heat

Este primul me parfum si am vrut sa fiu sigura ca-l voi iubi pentru totdeauna” a declarat Beyonce pentru WWD.

Directorul de imagine al campaniei publicitare pentru “Heat” a fost fotograful Michael Thompson, spotul publicitar a fost regizat de Jake Nava iar imaginea este bineinteles Beyonce Knowles! Enjoy.

Author Description

odore

Sunt 1 comentarii. Adaugati comentariul dvs.

  1. Pingback: Parfumul lui Beyonce, Heat, vanzari de 3 milioane de dolari intr-o luna! | Parfumuri 19 Mar 2010

    […] Beyonce Knowles a castigat in jur de 3 milioane de dolari intr-o singura luna din vazarile parfumului ei de debut “Heat“. […]

Lasa un comentariu