Calvin Klein Reveal

Reveal este numele celui mai recent parfum Calvin Klein, care ii aduce impreuna in campania publicitara pe doi dintre cei mai sexy oameni ai momentului. Vorbim de actorul britanic Charlie Hunnam si fotomodelul Victoria’s Secret – Doutzen Kroes.

Cei doi sunt o aparitie incendiara in spotul publicitar de doar 30 sec, in care il vedem Hunnam spionandu-si vecina. Aceasta, la randul ei, constienta de privirile lui, se lasa admirata, pentru ca in final, sa-i vedem impreuna.

Cu o astfel de campanie publicitara, nici parfumul nu poate fi mai prejos. O aroma senzual – orientala, pe care iti vine sa o porti de indata ce se lasa intunericul. Compozitia a fost conceputa de parfumierii Jean-Marc Chaillan si Bruno Jovanovic, care au ales note de piper roz, piper negru, piper alb, orris, ambralemn de santal, mosc si casmir.

reveal calvin klein for her

Desi nu este un parfum unisex, CK a vrut ca Reveal sa se adreseze ambelor sexe. Probabil pentru a nu-i dezamagi pe cei care s-au imaginat fie in postura actorului britanic, fie in cea a fotomodelului danez. Asa ca in comert veti putea gasi parfumul Reveal atat in varianta pentru femei, cat si in cea pentru barbati.

reveal calvin klein for him

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu