Chloé Love Story

Love Story este un parfum relativ recent, lansat de casa de moda Chloé in toamna anului trecut. Frantuzesc si delicat, asa cum ne-au obisnuit deja creatiile marca Chloé, parfumul celebreaza iubirea pariziana. Acea iubire moderna, dar pasionala, dintre doi tineri frumosi. De aceea, spotul publicitar este cat se poate de captivant, redand intensitatea atractiei dintre doi parizieni, cat si momentul in care acestia se cunosc. O poveste de dragoste, ce o readuce in lumina reflectoarelor pe actrita si fotomodelul frantuzesc Clémence Poésy, care revine dupa 4 ani pentru a fi din nou imaginea unui parfum Chloé.

Clémence si partenerul ei in filmulet sunt surprinsi alergand prin Paris tinandu-se de mana, cantand karaoke, mancand inghetata, la un carnaval, pe un pod si in final indreptandu-se spre o barca in timp ce soarele rasare. Insa ea se retrage misterioasa, lasand in urma ei mirosul parfumului Love Story. Se retrage pentru ca este libera si sigura ca el nu ii va uita aroma. Dar oare se va intoarce pentru a continua povestea…?

Chloe Love Story

Love Story a fost conceput de parfumierul Anne Flipo si este un amestec de neroli, flori de portocal si iasomie. Undeva la limita dintre fresh si floral, este o aroma usoara si delicata, potrivita in orice moment al zilei. Iar ,,lacatele iubirii” de pe podul Pont des Artes in Paris au servit ca inspiratie pentru designul sticlutei.

 Chloe Love Story

 

 

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu