CK2 Calvin Klein

CK2 este, simplu spus, un parfum cool, care cu siguranta nu o sa-i lase indiferenti pe tinerii nonconformisti ce nu mai tin cont de rigorile de sex sau gen. Prima versiune a parfumului a fost lansata de Calvin Klein in 1994 targetand tineretul anilor 90 din mediul urban. A avut succes din prima, iar in 2016 brandul se intoarce la strategia de atunci, incercand din nou, prin autenticitate, sa ajunga la consumatorii tineri si fara inhibitii.

Cu toate ca a fost printre primele marci care au imbratisat conceptul de parfum unisex, CK merge acum putin mai departe de atat. Iar azi celebreaza diversitatea legaturilor dintre doi oameni, promovand conceptul de fluiditate de gen sau de produs ,,fara gen”. Mergand pe aceasta idee, spotul surprinde cupluri interrasiale sau chiar de acelasi sex. Tineri frumosi sunt vazuti in diferite ipostaze: sarind de pe un dig, conducand o motocicleta, dansand in apropierea unui foc de tabara.

CK2 a fost conceput de parfumierul Paul Gaultier, care a gandit un amestec neobisnuit de wasabi, mandarine, frunze de violeta, trandafir, vetiver, lemn de santal si lamaie. Rezultatul este un miros discret ce aminteste de spa: lejer si relaxant, curat, dar nu prea curat, placut, insa fara a atrage atentia. 

Flaconul are un design pur, transparent si futurist, care transmite ideea de cool si unisex. Forma sa cilindrica din sticla groasa pe suport stabil permite parfumului sa fie vizualizat si cu susul in jos.

ck2 calvin klein

 

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu