Clive Christian “No1″ for her

clive-christian-no1-her

Incoronat cu multiple calitati si o mireasma sublima Clive Christian No1 este declarat si cunoscut ca cel mai scump parfum din lume. O luxurianta opera de arta aurita si premiata de Regina Victoria pentru excelenta si calitatea sa deosebita.

Este disponibil anual intr-o cantitate limitata datorita extravagantei si raritatii ingredientelor sale, ingrediente ca ylang ylang, ananas, pruna, mirabelle un sortiment deosebit de prune galbene, piersici albe, trandafir, iasomie, orris, garoafa rosie, balsam benjoin, seminte tonka, sandalwood din India si, cea mai extravaganta aroma folosita de Clive Christian pana in prezent, vanilia tahitiana.

Un sortiment unic de vanilie, cea mai nuantata varianta a acesteia, gasit in Tahiti. Pastaile sunt culese si supuse unui proces de fermentare timp de aproximativ sase luni, pana cand devin mai consistente si se cristalizeaza. Rezultatul final este o aroma delicata de vanilie pura, diferita si mult mai placuta decat mirosul foarte dulce al vaniliei obisnuite.

Cllive Christian un artist ce duce definitia de parfum la un alt nivel, unul superior, unul al extravagantei si spiritului nobil.

Aveti aici un mic reportaj cu lansarea Clive Christian No1 din New York, parfumul de 215.000$, inscris in cartea recordurilor ca cel mai scump din lume si il puteti vedea si pe domnul Clive vorbind despre opera sa de arta.

Author Description

odore

Sunt 2 comentarii. Adaugati comentariul dvs.

  1. Pingback: Madison, prima parfumerie de lux din Romania - Parfumuri 21 Apr 2008

    […] a companiei Geroaslan. Madison a vandut deja trei dintre cele mai scumpe parfumuri din lume, Clive Christian. Pretul unei sticlute de 30 ml este de 2.200 de euro, drept urmare cei trei primi clienti Madison […]

  2. Pingback: Parfumuri de lux « Celebration 18 May 2010

    […] Clive Christian, parfum realizat intr-o serie de o mie de sticlute anual, este deosebit de scump pentru ca sticluta este realizata dintr-un cristal deosebit, Baccara, avand un inel de aur si un diamant, iar ingredientele sunt foarte greu de obtinut, dar cat de greu nu se stie, deoarece domnul Clive le tine secrete de ani buni. […]

Lasa un comentariu