Fergie “Outspoken” by Avon

Fergie Outspoken by Avon

Fergie si-a lansat parfumul de debut “Outspoken” in colaborare cu Avon. In targhetul acestui parfum sunt incluse femeile puternice, inteligente,  curajoase si pline de incredere.

Fergie, cantareata, compozitoare si actrita, este o femeie capricioasa, feminina si misterioasa. “Outspoken” pune in valuare aceste aspecte clasice ale personalitatii de diva si se suprapune natural tuturor tipologiile feminine ce inspira aceste calitati.

Notele de top ale acestui parfum, realizat de Laurent Le Guernec, sunt cele de coacaze negre, carambola si sofran salbatic, toate in contrast cu inima parfumului formata din note florale de chiparos, iasomie si floarea pasiunii (passiflora). Baza parfumului prezinta note tari de abanos, piele tabacita si vetiver.

Flaconul a fost inspirat de un vas elegant si luxuriant de cristal pe care Fergie l-a vazut la nunta sa, forma a fost prelucrata iar sticla a fost realizata astfel incat sa reflecte mai multe contraste si sa capete o imagine mult mai fluida.

Fergie Outspoken by Avon

Vezi mai jos si spotul de promovare al parfumului si un behind-the-scenes alaturi de Fergie si Laurent Le Guernec, creatorul “Outspoken“.

Author Description

odore

Sunt 1 comentarii. Adaugati comentariul dvs.

  1. Pingback: Fergie crede ca a fost destinul ei sa creeze Outspoken cu AVON! | Parfumuri 07 Dec 2010

    […] a trupei Black Eyed Peas, Fergie, este de parere ca a fost destinul ei sa creeze un parfum, Outspoken, alaturi de AVON deoarece bunica ei a fost o reprezentanta a celebrului […]

Lasa un comentariu