Fiorucci ICY FANTASY

Cum in acest sezon nimic nu e mai tentant decat o inghetata, am decis azi sa vorbim despre deliciosul parfum de la FiorucciIcy Fantasy. Insa, oricat de delicios ar arata acest parfum, noi va recomandam sa va puneti pofta in cui. Dar daca doriti sa-i tachinati pe cei din jur mirosind a inghetata, Icy Fantasy este exact ceea ce cautati.

FIORUCCI ICY FANTASY

Recipientul inedit ne duce cu gandul la verile copilariei in care ne cheltuiam banii de buzunar pe inghetata la cornet, iar textura sticlei o imita perfect pe cea a cremei de inghetata. Mirosul este exact ceea ce va asteptati – un coctail de fructe. Capsuni, zmeura, mosc, vanilie, mere…pe toate le veti regasi in compozitia parfumului. Si poate cel mai important: este foarte feminin! Se adreseaza fetelor tinere, care nu sunt inca pregatite pentru a fi luate in serios cu o aroma matura. Sunt jucause, pline de viata si se bucura la maxim de sezonul cald de afara.

Despre Fiorucci, este un brand italian infiintat in 1967, primul care a facut cunostiinta orasului Milano cu moda americana casual, pe baza de jeansi si tricouri din bumbac.

 

 

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu