Parfumierul Francis Kurkdjian si deosebita lui servieta de serviciu!

francis-kurkdjian

Parfumierul Francis Kurkdjian este bine-cunoscut in intreaga lume pentru pentru munca sa, care cuprinde atat parfumuri mainstream cat si de “nisa“. El este autorul, printre altele, la Jean Paul Gaultier Classique, Fragile, Le Male, Narciso Rodriguez for her, Narciso Rodriguez for him, Fleur du Male, Guerlain Rose Barbare, Ferragamo F, Ungaro U, parfumurile Indult, Ma Sillage de la La Reine si multe altele. A castigat prestigiosul premiu Francois Coty in 2001. De asemenea, el detine si o companie privata de parfumuri.

El este mandrul posesor al unei serviete ce a facut deja senzatie in randul parfumerilor din intreaga lume, servieta Kurkdjian este un mic laborator, o parfumerie compacta pe care designerul o poarta mereu pentru a face comenzi unice si deosebite pentru clienti importanti. Facuta la comanda de Fred Pinel, este acoperita in intregime din piele cu o nuanta verde inchis in afara si un alb elegant in interior.

francis-kurkdjian

Numita si “Malle du parfumeur“, servieta prezinta mai multe compartimente, dotata cu toate ustensilele si esentele necesare. Flaconul verde din centru este legat cu un snur de matase si este recipientul in care va fi turnata varianta finala a parfumului, facut la comanda, cu o eticheta inscriptionata cu numele clientului.

Servieta cantareste 15 kg si are un sistem special de transport. A fost nevoie de 14 luni pentru a face proiectul “Malle du parfumeur” posibil si mai mult de 1000 de ore de munca fara a mai lua in consideratie orele petrecute la telefon si vizitele la atelier. Un adevarat accesoriu, poate o opera de arta sau doar un obiect al munci pentru Francis Kurkdjian.

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu