Gentlemen Only GIVENCHY

Actorul australian Simon Baker este imaginea parfumului Gentlemen Only de la Givenchy, poate cea mai potrivita alegere pentru a intruchipa un adevarat gentleman al zilelor noastre. Parfumul reintepreteaza masculinitatea definita de brandul Givenchy in 1974 cand lansa un alt parfum barbatesc pe aceeasi idee, intitulat simplu – ”Gentleman”. Este clar că barbatul de azi este diferit de cel al anilor 70, aparand chiar usor mai efeminat prin comparatie. Asa ca Gentleman Only vine cu o viziune mai fresh si mai delicata pentru aroma barbatului pe care il reprezinta.

Un ingredient esential pentru ideea de masculinitate este lemnul, care nu lipseste in Gentleman Only si se imbina armonios cu acorduri de piele, chihlimbar si condimente picante. Rezultatul este un parfum de zi ce transmite senzualitate si sexualitate, fara insa a pierde din subtilitate.

Se pare ca cei de la Givenchy s-au simtit suficient de inspirati, incat un an mai tarziu, au conceput si varianta after dark: Gentleman Only Intense. Cea din urma adauga boabe de tonka si cedru de Texas amestecului deja existent, fiind mult mai potrivit pentru seara. Pana si aspectul sticlutei indica acest lucru, sticluta care devine mai inchisa, in nuante de negru si gri.

gentleman only intense

 

 

Author Description

odore