Gucci Bamboo

Bamboo a fost lansat de celebra casa de moda Gucci in primavara lui 2015, ca o continuare a colectiei de accesorii cu acelasi nume. Este un parfum intens si delicat in acelasi timp, parca pentru a pune evidenta atat gingasia unei femei, cat si puterea increderii de sine. Desi frumusetea si forta bambusului au servit ca inspiratie in conceperea parfumului, Bamboo nu miroase, dupa cum ati crede, a bambus. Capabil de a inflori in conditii extreme, cu o forta comparabila cu cea a otelului, bambusul pare sa poarte caracteristicile femeii moderne imaginata de Gucci.

Gucci Bamboo

Imaginea parfumului este actrita Gal Gadot. Design-ul sticlei imbina delicatetea rozului pal cu un contrast de linii dure, in timp ce capacul argintiu ii confera un finisaj elegant. Compozitia este floral – lemnoasa si se deschide in acorduri citrice de bergamota care continua in florali exotice de ylang-ylang, crin de Casablanca si floare de portocal. Esentele intense de lemn de santal, vanilie si chihlimbar formeaza baza.

Daca erai in cautarea unei arome moderne nu prea puternice, nu prea dulce si destul de curata incat altii sa nu fie in masura sa decida daca esti data cu parfum sau porti doar produse de ingrijire a corpului, atunci Bamboo s-ar putea sa ti se potriveasca. Cu o persistenta rezonabila, Gucci Bamboo este disponibil ca apa de parfum, dar si ca produse complementare (deospray, gel de dus, lapte de corp).

Author Description

odore