Jo Malone

Am decis ca in acest articol sa va facem cunostinta cu Jo Malone, asta daca inca nu ati auzit de ea. Designerul de parfum din Marea Britanie si-a inceput cariera oarecum din copilarie, incercand sa-si creeze propriile arome combinand florile din gradina familiei cu sapunurile gasite prin baie. Mai tarziu avea sa devina florareasa, pana in 1994 cand si-a deschis in Londra primul butic, oferind atat parfumuri, cat si produse de ingrijire a pielii. Iar astazi este cunoscuta ca parfumierul antreprenor, care a construit un brand de succes, l-a vandut ulterior companiei Estee Lauder, apoi a pornit din nou de la zero. Rezultatul a fost Jo Malone London – un nume international devenit sinonim cu calitatea britanica.

Jo Malone

Definita de un stil elegant, sofisticat si indraznet, marca Jo Malone a stiut sa se pozitioneze pe piata parfumurilor de lux. Iar buticurile lor amenajate cu bun gust atrag privirile oricarui trecator. Dar cei care au curajul sa-i paseasca pragul, vor fi si mai incantati. In Romania nu avem inca placerea de a vedea aceste buticuri, insa la urmatoarea noastra calatorie in vest sigur le vom cauta. Le vom trece pe lista atractiilor turistice ce nu pot fi ratate.

Jo Malone

Jo Malone

Poate ca succesul brand-ului consta tocmai in faptul ca Jo Malone s-a concentrat in general pe o singura nota. Astfel, parfumurile au fost concepute pentru a putea fi purtate in combinatie cu alte arome. Practic, Jo Malone le da mana libera consumatorilor sa-si creeze un parfum personalizat prin stratificarea pe piele a unor mirosuri diferite. Dar ambalajul de cadou in care vin mereu impachetate ne spune ca Jo Malone ne incurajeaza de aceasta data sa fim generosi, sa nu pastram acest cadou pentru noi.

Jo Malone Jo Malone

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu