Joop! Homme – un parfum lemnos aromatic oriental

Fiecare parfum poartă cu el nu numai îmbinarea miresmelor facută de maestrul parfumier, ci și atmosfera timpului din care a luat naștere. Joop! Homme este creat în anul 1989 de către Michael Almairac, un parfumier de lux care colaborează cu multe case scumpe ( AZZARO, Burberry, Escada). Anii ’90 se caracterizează prin inovație, prin pionieratul realitații virtuale și printr-o sudură inedită dintre clasic și modern. Esența despre care voi vorbi poartă inevitabil cu ea aceste caracteristici. Se adresează oamenilor încrezători în forțele proprii, maturi în gândire și cărora le place să lase în urma lor o notă de mister.

joop hommeAroma sa extrem de distinsă

Prima fază a acestui parfum este guvernată de notele sale de vârf, acestea fiind: bergamotă, scorțișoară și flori de portocal. Se deschide puternic cu o aromă fresh de aer primăvăratic, foarte proaspăt si in același timp reavăn . O combinație pe care cu siguranță ai mai mirosit-o cândva. Bergamota este fructul cel mai des folosit în notele de inceput si el este principalul ,,vinovat” pentru nuanțele de curat si fraged. Scorțișoara își face apariția mai târziu, susținând un balans perfect al raportului de proaspăt /condimentat.
Se distinge si un aer dulce la inceput, însă nu cel autentic de candy , asa cum se simte la ,,Invictus de la Pacco Rabanne” sau ,, Armani Code Profumo”, ci un dulce fructat asemenea florilor de portocal sau polenului.

Notele de mijloc si de bază îi conferă acestui parfum forța masculină de care are nevoie orice bărbat. Reușește sa aduca un aer clasic care se îmbină cu modernul în cel mai frumos mod. Lemnul de santal și vetiverul cuceresc simțul olfactiv după câteva ore de la aplicarea pe piele, însă nu au capacitatea de a trona, deoarece aceste miresme sunt îmblânzite de tabac si miere. Înclin sa spun că este un parfum de sezon rece datorita notelor sale dulci si aromate. Este o mireasmă ce va cuceri inima oricărei femei, datorită faptului că acest parfum îți creează imagini familiare, calde și seducătoare.

Longevitate si proiecție 

Joop! Homme stă foarte bine la capitolul longevitate, având lejer un scor de 10 ore + . Este genul de parfum pe care îl simți în proximitatea celui aflat lângă tine, în aerul pe care-l lasă cel care-l poartă. Nu este un parfum tare care să deranjeze, ci unul puternic ce nu trece neobservat.

parfum barbatesc joop

Ca proiecție acționează perfect în orice condiții, fie în momentele în care apare sudoarea pe timp de vară, fie în sezonul rece datorită notelor condimentate și calde. Deține o forță uimitoare, însă depinde si de pH-ul pielii dvs. Versatilitatea acestui parfum este și ea la cote înalte, potrivindu-se perfect și stilului office, dar si pentru îmbracăminte casual. Recipientul parfumului Joop! Homme vine cu o culoare de trandafir roz pal, sugerând subtil eleganță și o carte de vizită de neratat.

odore

Autor: Flavius Călin

Author Description

odore