Lituania lanseaza un parfum national!

Lituania

Lituania a creat un nou brand, un nou simbol national,un parfum cu numele celebrei republici.

Ministrul de externe al Lituaniei a trimis deja sticlele cu parfumul natiunii tuturor ambasadorilor din capitala tarii Vilnius dar si soldatilor lituanieni din Afganistan.

Aceasta miscare este un exemplu de PR inovativ din partea statului lithuanian. Parfumul va fi prezent in toate ambasadele, in hoteluri si in aeroporturi. Mai mult, luna viitoare vor fi scoase la vanzare si lumanarile parfumate. Poate pe viitor se va lansa si o editie de odorizante auto, betisoare parfumate si o linie de cosmetice marca Lituania. Ar fi interesant!

De crearea evectiva a acestui parfumului s-a ocupat casa frantuzeasca Galimard din Grasse. Desi francezii au o traditie de sute de ani in spate, inca din 1747, guvernul lituanian ar fi trebuit sa apeleze la designeri din propriul stat. Nu mai e chiar asa national cand e Made in France, nu?!

Cat despre compozitia parfumului Lituania, aveam de a face cu note tari de lemn de sandal, cedru, mosc si un plus mistic, un miros aparte, cel al unui foc arzand. Suna cam ciudat dar se pare ca Lituania nu este pentru femei.

Author Description

odore

Sunt 2 comentarii. Adaugati comentariul dvs.

  1. 06.01.2011 | dan spune:
    M-ar interesa la ce pret se poate procura si e unde.
  2. 06.01.2011 | Odore.ro spune:
    din cate stim, momentan este distribuit de catre stat exclusiv institutilor mari care fac parte din circuitul turistic, nu este disponibil in comert, nu inca. nu s-a demarat o plasare serioasa in shop-uri. cum aflam mai multe detalii anuntam :) numai bine dan

Lasa un comentariu