Living Lalique

Living Lalique este cel mai recent parfum pentru femei lansat de Lalique. Bine executat si usor de purtat, poate parea putin mai sofisticat decat majoritatea parfumurilor pe care le-ati gasi pe rafturile magazinelor, fara a fi insa prea dulce sau prea aromat.

3403-living-lalique-eau-de-parfum

Un parfum indraznet, ce reflecta viata urbana, contemporana si activa a femeii Lalique. Un parfum de vis, incapsulat intr-o sticluta luminoasa precum cristalul, asa cum doar Lalique stie sa creeze. Nasul din spatele acestei arome este parfumierul Richard Ibanez, care s-a lasat inspirat de frumusetea de a trai. Living Lalique ne invita sa calatorim, sa ne traim visul. Spotul publicitar surprinde cadre din Paris, New York sau Londra, care ne transmit un dor de duca. Ies in evidenta si ferestrele art-deco inspirate chiar de estetica brandului, dintr-un respect pentru patrimoniul Lalique.

Living Lalique este disponibil ca apa de parfum in variante de 50 si 100 ml si te va da pe spate cu notele cristaline de bergamota, piper negru stralucitor si nucsoara dulce aromat. In inima parfumului irisul maiestuos isi dezvaluie splendoarea. Acest ingredient pretios necesita sase ani din momentul in care semintele de iris sunt plantate pana la extragerea untului de iris si mai apoi transformarea lui in pudra pentru a putea fi folosit de catre parfumieri. Pentru a-i da nuante moderne parfumului, Ibanez a adaugat amestecului acorduri balsamice de vanilie cu boabe de tonka. Rezultatul este un parfum somptuos, ce evoca frumusete.

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu