Mad Potion – un parfum cu personalitate

Ce-ar fi dacă ar exista pe lumea asta o poţiune magică? O poţiune pe care atunci când o folosim să ne învăluie într-o aromă deosebită şi să dezvăluie puţin din caracterul nostru, dar lăsând totuşi o urmă de mister? Dar stai aşa…chiar există o asftel de poţiune şi se numeşte parfum :). Parfumul pe care îl purtăm spune multe despre noi. Poate scoate la iveală o fire romantică, încăpăţânată, aventurieră etc. Astăzi doresc să va vorbesc puţin despre un parfum menit să învăluie o femeie romantică, rebelă şi puternică în acelaşi timp. Cred că aşa cum e şi Katy Perry, deoarece chiar despre unul din parfumurile ei vorbesc. Este vorba despre Mad Potion. Un parfum superb care pe lângă faptul că are un miros deosebit, vine într-o sticluţa frumoasă, demnă de colecţionat. Design-ul şi aroma sunt foarte bine concepute, deoarece într-adevăr reprezintă numele parfumului Mad Potion.

mad potion
Notele de vârf ale parfumului sunt reprezentate de măr, orhidee şi bujor. Note care conferă parfumului o aromă dulce, deloc greţoasă, care mă duce cu gândul la un câmp de flori. Mărul din compoziţie conferă parfumului o notă de prospeţime care este completată de vanilie Bourbon, iasomie şi mosc, care constituie notele inima ale ,,poţiunii magice”. Baza parfumului capturează arome de vanilie, chilimbir şi mosc. După cum probabil v-aţi dat seama deja, ingredientul cheie care predomină cel mai mult în acest parfum este vanilia, ingredient care împreună cu restul notelor fac din această ,,poţiune magică” un parfum deosebit. Fie că eşti o fire rebelă sau romantică, cu siguranţă aromele acestui parfum fac parte din personalitatea ta.

katy-perry-mad-potion

Pe lângă aroma deosebită a parfumului, nu am cum să trec cu vedere rezistenţa lui, care de asemenea reprezintă un factor important în alegerea unui parfum. Şi mă declar chiar încântată. Pe pielea mea parfumul persistă multe ore şi pe haine se păstrează până la spălare. Deci nu am ce să îi reproşez în această privinţă. Este un parfum puternic, dar totuşi light, deoarece nu îmi provoacă migrene cum fac unele parfumuri tari. E uşor de purtat şi, bineînţeles, foarte plăcut. Din punctul meu de vedere, parfumul poate fi folosit atât ziua, deoarece denotă prospeţime, însă şi seară, deoarece are o notă de mister care îl face special şi conturează frumos orice ţinută.

O admir pe Katy Perry, mi-a plăcut mereu de ea deoarece e frumoasă şi are o personalitate puternică. Şi mă bucur că am avut ocazia să încerc unul din parfumurile ei, pentru că într-adevăr o reprezintă. Cochetez cu ideea de a încerca şi alte parfumuri lansate de ea, sunt curioasă ce dezvăluie şi restul ,,poţiunilor magice” semnate de această artistă minunată.

odore

Autor: Diana Timofte

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu