Madonna lanseaza Truth or Dare, primul ei parfum!

Madonna face primul ei pas in industria parfumurilor cu “Truth or Dare“, programat pentru o lansare in luna mai a anului 2012 si creat de Coty Prestige.

Madonna Truth or Dare

Dupa ani si ani, in care mai toate celebritatile si-au lansat parfumuri, celebra Madonna s-a hotarat sa intre si ea in jocul parfumurilor cu Truth or Dare, ceva dupa chipul si asemanarea ei. Mai mult sau mai putin pentru ca momentan nu se stiu prea multe despre compozitie, doar ca va fi un parfum floral, lemnos si vanilat.

Truth or Dare by Madonna poarta numele documentarului lansat de artista in luna mai a anului 1991, un real succes cu incasari de peste 29 de millioane de dolari, catalogat unul dintre cele mai reusite documentare de gen. Mai mult, lansarea acestui parfum de debut va coincide cu aparitia noului album Madonna, primul material al artistei sub umbrela Live Nation Records.

Am fost dintotdeauna obsedata de parfumuri si de ani de zile imi doresc sa creez ceva personal care sa ma reprezinte dar in care sa se regaseasca si alti oameni. Ceva sincer si totusi provocator. De aici si numele de Truth or Dare.” a declarat recent Madonna.

Campania publictara a acestui nou produs va fi semnata de celebrul Fabien Baron de la Baron & Baron, cel alaturi de care Madonna a lucrat pentru cartea “Sex“, lansata in 1992. Se anunta deci ceva interesant la capitolul imagine.

Ce parere aveti de debutul acesta tarziu al Madonnei in lumea parfumurilor? Credeti ca va avea succes Truth or Dare?

Author Description

odore

Sunt 2 comentarii. Adaugati comentariul dvs.

  1. 20.12.2011 | Raluca spune:
    Am avut ocazia sa miros Truth or Dare by Madonna. Frumos
  2. 05.01.2013 | psi spune:
    truth or dare este, după părerea mea, un parfum tipic madonnei, în ciuda faptului că din declaraţiile ei se pare că şi-a dorit să recreeze în olfactiv amintirile legate de mama sa, mirosul acesteia de gardenie şi tuberoză. ca toate parfumurile albe, ce par să evoce puritatea, truth or dare nu se dezminte: este senzual şi carnal, ceea ce mă duce cu gândul la celebra gardenie a casei chanel... cred că stephen nielsen a studiat-o tare bine pe divă... :)

Lasa un comentariu