Nicole Kidman, parfumurile si tribunalul!

nicole-kidman

Un tribunal londonez a decis, vineri, ca actrita australiana Nicole Kidman sa primeasca despagubiri din partea unui cotidian britanic ce afirma intr-un articol la rubrica de stiri mondene, ca Nicole ar fi promovat un alt parfum decat Chanel No.5, pentru care a semnat un contract publicitar.

Daily Telegraph s-a scuzat pentru ca a publicat, fara o baza reala, faptul ca actrita a profitat de promovarea celui mai recent film al sau, “Busola de aur“, pentru a prezenta o sticla de parfum Jo Malone, caruia i-a laudat calitatile.

Nicole Kidman, “se parfuma constant” cu acest parfum, asigurand astfel promovarea unui produs concurent celebrului parfum al casei Chanel, a scris cotidianul.

John Kelly, judecator la Inalta Curte din Londra, a afirmat ca Nicole a fost tulburata din cauza acestui articol, care sugera ca a incalcat termenii contractului cu marca de lux Chanel. Avocatul David Price si-a cerut scuze in numele publicatiei, indicand ca s-a descoperit ca era vorba de o poveste inventata abia dupa ce articolul a fost publicat.

Jurnalul a acceptat sa plateasca daune cu o valoare nespecificata, suma urmand a fi oferita de Nicole Kidman Fondului Natiunilor Unite pentru femei.

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu