Paco Rabanne Black XS for her

paco-rabanne-black-xs-for-her

Noul Paco Rabanne Black XS, varianta feminina, lansat mai devreme in aceasta luna in Franta a fost alcatuit de catre Emilia Coppermann de Symrise si include un ingredient mistic, black hellebore, despre care se spune ca era folosit in vrajitorie pentru proprietatile sale halucinogene. Paco Rabanne este bine cunoscut pentru pasiunea sa fata de astrologie si supranatural. Ideea, mai concret, a fost de a crea o potiune oarecum magica nuantata de sensibilitati gotice, un fel de elixir al dragostei.

Parfumul destinat initial unui segment de populatie cuprins intre 18 si 25 de ani, contine note de flori de tamarind, boabe roz de piper, merisor, violete negre, flori de cacao, lemn de Massoia, patchouli si vanilie.

Paco Rabanne Black XS se prezinta foarte surprinzator, cu un miros prospat si dulce, floral si indiferent fata de momentul zilei in care este purtat. O sa aveti o surpriza, deoarece imaginea promotionala nu corespunde cu parfumul, depinde si de fiecare cum asociaza. De mentionat ca, responsabila cu imaginea este Bianca Balti, superba domnisoara din spot.

Author Description

odore

Sunt 3 comentarii. Adaugati comentariul dvs.

  1. 01.07.2009 | astroleila spune:
    Un pic cam dulce, in stilul lui Angel, dar infinit mai usor de purtat. Nu ma tin balamalele sa port Black XS, dar inteleg de ce este adorat de atatea doamne si domnisoare.
  2. 01.07.2010 | Odore.ro spune:
    Pana si varianta "for him" este adorata de doamne si domnisoare ;))
  3. Pingback: PACO RABANNE | Parfumuri 26 Jul 2010

    […] Paco Energy Cologne, Paco Pour Elle, Paco Rabanne Sport, Paco Unisex, Xs Extreme Girl, duoul Black XS, celebrul 1 Million si cea mai noua lansarea casei, Lady […]

Lasa un comentariu