Parfumuri bio – de ce le-am cumpara?

Tot mai multi oameni au inceput sa inteleaga importanța evitarii parfumurilor sintetice. Iar astazi multe companii ofera parfumuri bio in diverse forme si consistente – solide, spray, roll-on, apa de toaleta, apa de parfum si uleiuri naturale – care nu contin ingredientele periculoase ce pot fi gasite in parfumurile conventionale.

Pentru a va ajuta sa va gasiti parfumul bio care vi se potriveste, v-am pregatit o selectie a celor mai bune parfumuri naturale ale momentului. Majoritatea sunt de nisa, pe baza de extracte din plante, esențe de flori distilate și uleiuri esențiale.

Crabtree Evelyn Crabtree & Evelyn este un brand american de produse naturale, ce a inceput ca o afacere de familie in urma cu mai bine de 40 de ani din dorinta de a imbina traditia cu inovatia pentru a crea o gama de produse care sa faca diferenta. Astazi gama de produse include de la geluri de dus, pana la sapunuri, lotiuni de corp, creme de mana si parfumuri.

melvita

Brand-ul Melvita a fost fondat in 1983 in Franta, fiind printre liderii de piata in domeniul cosmeticelor si parfumurilor organice, remarcandu-se prin autenticitate si abordarea etica atat de importanta cand vine vorba de astfel de produse.

caudalie-eau-fraiche-23861

Un alt brand frantuzesc este si Caudalie, care are si o deviza ecologica – reducerea emisiilor de dioxid de carbon si a deseurilor. Astfel, Caudalie se mandreste cu ambalajele realizate din hartie reciclata si reciclabila.

Intr-adevar, si preturile acestor parfumuri sunt pe masura, insa, pe termen lung, merita sa investiti in produse naturale, care nu va pun in pericol sanatatea.

Author Description

odore