Parfumuri Byredo

Byredo este numele brandului suedez initiat de artistul Ben Gorham in 2006 in Stockholm. Gama de produse include accesorii, cosmetice de ingrijire a corpului si chiar parfumuri. Fotomodelul danez Freja Beha Erichsen este in prezent imaginea brandului.

byredo

Ben Gorham a fost inspirat de propriile amintiri in crearea acestor parfumuri, amintiri pe care a dorit sa le transpuna la nivel olfactiv.  Muza pentru primul parfum conceput a fost chiar tatal artistului, care, desi plecat din viata sa la o varsta frageda, i-a lasat amintirea mirosului sau. Ba mai mult, Gorham admite ca de cand a pasit in lumea parfumurilor, a devenit mai sensibil la mirosurile din jurul lui. ,,Acum cand merg pe strada, percep mirosuri pe care nu le constientizam in trecut – mirosul de rufe murdare, etc”, declara artistul.

Dar exact aceste arome banale, ale vietii de zi cu zi, sunt sursa de creativitate pentru Gorham, care inarmat cu simt estetic  pentru design si o apreciere pentru ingrediente de calitate, aduce pe piata parfumurile originale Byredo.

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu