Parfumuri la comanda

Ideea de a dispune de serviciile unui parfumier ce ar gandi o aroma special creata pentru tine, poate parea pretentioasa. Si intradevar, este, mai ales pentru cineva obisnuit sa isi achizitioneze parfumurile din magazine. Preturile sunt cu mult mai ridicate, descoperirea unei noi arome implicand timp si costuri mari. Iar parfumierii care sa se ocupe cu asa ceva sunt greu de gasit. 

Mandy Aftel este unul dintre acesti parfumeri, care isi dedica timpul si talentul pentru a crea arome, clasata de Forbes in top 7 al celor mai consacrati. O consultatie in atelierul ei personal poate depasi 1600$.

Cum decurge? Initial, parfumierul trebuie sa cunoasca obiceiurile alimentare, cat si stilul de viata a clientului. Pe baza acestor informatii, i se vor propune o serie de mirosuri din care sa aleaga. Este evident importanta si reactia pielii la aceste arome, care difera de la persoana la persoana.

Mandy Aftel

Dupa crearea unei formule personalizate si unice,  clientului i se ofera o mostra pe care sa o incerce timp de o saptamana pentru a verifica daca sunt necesare posibile ajustari. Inclusiv recipientul parfumului poate fi special conceput pentru aroma aleasa.

Nu-i asa ca ai vrea sa ai propriul parfum, caruia sa-i alegi chiar tu numele, sticla si mirosul?

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu