Parfumuri Montale

Dupa cativa ani petrecuti in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobili si regine, Pierre Montale se intoarce in 2003 la Paris, unde deschide parfumeria ce ii poarta numele. Vorbim de Montale Paris. Practic, Montale aduce in lumea occidentala esentele orientale, folosind doar ingrediente de inalta calitate in concentratii mari. De aceea, parfumurile Montale sunt arome intense si cu o persistenta de lunga durata. Mai mult, flacoanele metalizate previn inflitrarea razelor solare, care in timp pot afecta calitatea parfumului.

parfumuri montale

Combinarea esentelor din orientul mijlociu cu note de lemn pretios si condimente din intreaga lume a rezultat intr-o  deosebita colectie de arome. De remarcat in mod special sunt parfumurile Montale din gama Aoud, fiind prima linie de arome din Franta pe baza de rasina de arbore de Aquilara si de mare interes pentru iubitorii de parfumuri de nisa. In Orientul Mijlociu aceste parfumuri sunt create inca din cele mai vechi timpuri, insa extractia esentei de Aoud din arborele de Aquilara este un proces complex, cunoscut doar de cei din anturajul regelui. 

Montale, insa, vrea sa ofere acest privilegiu si lumii vestice si astfel sa-si exprime admiratia si dragostea fata de Orientul Mijlociu.

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu