Parfumuri Nasomatto

Recent am observat aparitia pe site-ul Aoro a parfumurilor de nisa Nasomatto, care ne-au atras instant atentia prin flacoanele arhitecturale cu capac din lemn. Sa spunem ca initial le-am confundat cu parfumuri de casa, ca mai apoi sa aflam ca sunt de fapt parfumuri de corp si astfel ni s-au parut si mai interesante.

nasomatto

Si intr-adevar, informatiile gasite online ne indica ca aceste parfumuri ar mirosi cu totul deosebit, ca sa citam o sursa: ,,ca ceva ce nu ai mai mirosit pana acum”. Fondata de Alessandro Gaultieri, parfumeria Nasomatto refuza sa-si faca publica lista de ingrediente, ingrediente care, catalogate ca note de varf, centrale si de baza, erau si asa covarsitoare pentru multi dintre noi. In schimb, fiecare parfum este descris olfactiv prin sursa de inspiratie. De exemplu, Absinth este o aroma care evoca gradele de isterie, stimuland un comportament boem. In timp ce Narcotiv V reprezinta romantic si cu succes efectul de dependenta dat de sexualitatea unei femei.

absinth nasomattoFoarte concentrate si cu o persistenta de lunga durata, parfumurile Nasomatto sunt moderne si pline de personalitate, reflectand pasiunea lui Gaultieri pentru arome. ,,Incep sa creez un parfum, insa la un moment dat, tot demersul ia o alta intorsatura. Insa vreau ca parfumurile mele sa aiba o inteligenta a lor si sa nu fie doar rezultatul intentiilor mele.”, declara Gaultieri.

Author Description

odore

Sunt 1 comentarii. Adaugati comentariul dvs.

  1. 28.10.2015 | Andreea Anca spune:
    Intradevar sunt deosebite, si pentru o esenta de parfum preturile pe aoro sunt bune.

Lasa un comentariu