Perry Ellis

Designerul american Perry Ellis a cunoscut popularitatea in anii 70 si 80, revolutionand modul in care erau gandite creatiile vestimentare pentru barbati. Astfel, intr-o industrie a modei dominata de un stil clasic, Peery Ellis venea cu o abordare noua, ceea ce i-a si asigurat succesul.

In timp, marca Perry Ellis a continuat sa se extinda, ajungand sa includa de la incaltamine, articole vestimentare, pana la parfumuri. Marea majoritate a parfumurilor se disting prin flaconul cilindric. La ora actuala, casa de moda numara mai bine de 40 de arome.

360 ° Red for Men

 

360 ° Red for Men de Perry Ellis este un parfum oriental picant pentru barbati, lansat in 2003, Nasul din spatele acestui parfum este Jean-Louis Grauby. Notele de varf sunt portocala, nucsoara, tei, mandarine, bergamota, cuisoare si scortisoara. Notele de mijloc sunt lavanda si coriandru. Notele de baza sunt paciuli, vetiver, lemn de santal, mosc, cedru rosu si muschi de stejar.

Acest parfum floral a fost introdus pe piata in 1992, fiind conceput de Sophia Grojsman. Notele de varf sunt pepene galben, mandarin, osmanthus si trandafir albastru. Notele de mijloc sunt lamaie verde, lotus si salvie. Amestecul este completat la baza de lemn de santal cald, pulbere de vanilie, vetiver, chihlimbar si mosc senzual.

pARFUM Perry Ellis

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu