Prince 3121

In 2007 celebrul Prince lansa primul si singurul sau parfum – Prince 3121. Numele parfumului este acelasi cu al albumului muzical lansat cu doar un an mai devreme si al carui titlu a creat numeroase controverse. Ba ca ”3121” ar fi adresa casei sale din Los Angeles, ba ca ar o aluzie la lansarea celui de al 31-lea album in ziua de 21 a lunii.

Cert e ca fanii incantati de acest album, cel mai probabil au descoperit si parfumul pana acum. In caz contrar, ar trebui sa stiti ca e un adevarat buchet floral exotic.  Bergamota, iasomie, gardenie, floare de portocal, tuberoza, ylang ylang, paciuli, lemn de santal, cedru si mosc, pe toate le veti gasi in 3121.

Prince 3121

Designul, care ar trebui sa reflecte latura glam si senzuala a artistului, a fost conceput de Adriana Medina, in timp ce compozitia se datoreaza parfumeriei Revelations. Potrivit lor, Prince s-ar fi implicat in toate etapele de creare a parfumului. Noi, la Odore, nu am avut inca prilejul sa mirosim acest parfum, insa ambalajul ne duce cu gandul la anii 80-90, perioada de glorie a cantaretului.

Prince 3121 se poate achizitiona online.

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu