Recipiente elegante de buzunar

E ceva captivant in povestea unei colaborari intre doi genii din domenii diferite. Ne referim la parteneriatul dintre parfumierul Frederic Malle si designerul de pantofi Pierre Hardy. Dupa o prietenie de ani buni si o admiratie reciproca, cei doi si-au unit fortele sau ,mai bine zis, talentele, pentru a lansa in editie limitata o colectie de de recipiente pentru parfum, recipiente ideale pentru a fi strecurate in geanta in timpul calatoriilor.

Recipiente parfum

Doar un numar de 500 de astfel de sticlute realizate manual au fost vandute din 2012 pana azi si intuim ca stocul ar fi deja epuizat.  Dar designul elegant si minimalist, cat si varietatea de culori in care au fost comercializate, fac aceste flacoane demne de a fi remarcate. Noi nu am reusit sa le ignoram, desi pretul de 285$ per flacon este cat se poate de intimidant. Insa cei care si-au permis pretul exorbitant, se bucura acum de sticluta de buzunar care poate trece foarte usor drept accesoriu si simbol estetic.  Au putut fi achizitionate in buticurile din New York si Beverly Hills sau online prin intermediul site-ului oficial al parfumierului Frederic Malle.

Recipiente parfum

Sticlutele evoca stilul elegant al pantofilor creati de Hardy. Acesta justifica designul recipientelor spunand ca desi sunt mici tuburi metalice, a incercat sa le confere o nota de feminitate si poetica jucandu-se cu paleta de culori.

Recipiente parfum

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu