Repetto – parfumul baletului

Repetto este un brand frantuzesc care a inceput prin a produce pantofi pentru balerine pana la articole vestimentare si chiar parfum. Primul parfum, simplu denumit Repetto, a fost lansat in 2013, inspirat de gratia unei prime balerine.

Repetto parfum

Cu o panglica care ar fi putut proveni direct de la pantoful unei balerine si cu o sticluta de culoare roz pal, designul parfumului Repetto ramane loial stilului Rose Repetto, care a fondat compania in 1947. Dar ce se ascunde in interiorul sticlutei? O aroma delicata de pere, flori de cires, flori de portocal, trandafir, vanilie si lemn de chihlimbar, conceputa de celebrul parfumier Olivier Polge. ,,Scopul meu a fost de a creea impresia unui parfum care a fost realizat manual, care sa reprezinte spiritualitatea feminina a baletului.”, explica Polge.

Spotul publicitar o surprinde pe Dorothée Gilbert, prima balerina la opera din Paris, pulverizand gratioasa parfumul Repetto chiar inainte de a pasi pe scena.

Parfumul il gasiti disponibil ca apa de toaleta in varianta de 30, 50 si 80 ml. Alte patru versiuni au fost lansate de-a lungul timpului in editie limitata pentru a marca ocazii speciale, precum Craciunul sau sarbatoarea Sf. – ului Valentin.

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu