See by Chloé

Dupa ce chiar saptamana trecuta va vorbeam despre Roses, astazi am pus ochii pe un alt parfum marca Chloé. Cu o sticluta mica, intr-un ambalaj roz, See by Chloé este un parfum pentru tinerele domnisoare, inspirat de colectia vestimentara cu acelasi nume. Insa, daca articolele Chloé sunt inaccesibile multor buzunare, parfumurile lansate de casa de moda nu sunt la fel de scumpe.

See by Chloé

Nasul din spatele acestei arome este Michele Almairac, unul dintre cei mai buni parfumieri la ora actuala, care reuseste sa dea o nota de unicitate chiar si celor mai banale amestecuri, iar See by Chloé nu face exceptie. Se deschide in note proaspete de mar verde, cu tonuri usoare de iasomie pura si ai sa crezi  ca ,,ok, pana acum nimic special.” Insa apoi, parfumul trece intr-un miros laptos si de nuca.  E ca si cum ai fi muscat dintr-un mar si ai fi dat de o samanta amara. Dar senzatia este una placuta. 

In spotul publicitar, vedem patru domnisoare Chloé care chicotesc si joaca Spin the Bottle, folosind chiar sticla parfumului See by Chloé. Sunt toate indragostite, iar parfumul pe care-l poarta puncteaza fragilitatea lor in fata coplesitorelor sentimente.

Citeste si despre Roses de Chloé.

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu