Versace Eros Pour Femme

Versace Eros Pour Femme este varianta feminina a parfumului pentru barbati lansat in 2012, un amestec rafinat de lamaie si iasomie, completat de diverse note lemnoase – rezultatul colaborarii dintre trei parfumieri dedicati: Alberto Morillas, Olivier Cresp si Nathalie Lorson.

Intentia din spatele acestei versiuni a fost cea de a concepe un parfum care sa puna in evidenta forta seducatoare a unei femei in jocul dragostei. De data aceasta, Eros este cel care cedeaza in fata iubirii, lasandu-se cucerit.

Versace_Eros_Pour_Femme

Flaconul parfumului este decorat cu motive inspirate din mitologia greaca si simbolul Medusa vizibil reliefat. Aurie si rotunda, sticluta se prezinta nu intr-o cutie, ci intr-o caseta ca de bijuterii.

Filmarea spotului publicitar a avut loc in studiourile din Londra unde s-au filmat si cateva dintre filmele James Bond. Iar imaginea parfumului este nimeni alta decat favorita casei de mosa Versace – fotomodelul Lara Stone, pe care o vedem in clip intr-o rochie alba si sandale aurii ca de gladiator.

 

Versace Eros Pour Femme este disponibil in sticlute de 30, 50 si 100 ml.

Author Description

odore

Sunt 2 comentarii. Adaugati comentariul dvs.

  1. 12.08.2015 | Flori Tudor spune:
    Am vazut ca e si pe aoro. Este acelasi parfum sau o alta editie? http://www.aoro.ro/versace/eros-pour-femme-eau-de-parfum-pentru-femei/
  2. 13.08.2015 | odore spune:
    Buna. Da, este acelasi parfum.

Lasa un comentariu