Vintage Black

Vintage Black este parfumul barbatesc introdus pe piata in 2009 de catre Kenneth Cole, un nume cu rezonanta in industria modei. Flaconul alb-negru din material masiv transmite masculinitate, spunandu-ne ca barbatul care ar purta acest parfum este sigur pe el. E un om al orasului, foarte activ, imbracat mereu la costum. Dar nu pare sa se straduiasca prea mult, refuzand cravata, ceea ce ii confera un look usor casual.

Kenneth Cole Vintage Black

Mirosul parfumului Vintage Black este la fel de ,,testosteronic” ca si ambalajul, facand uz de note unice, precum acorduri de tequila, care sunt in armonie cu  grapefruitul roz, piperul alb, verdeata proaspata, lemnul de stejar uscat, lemnul de santal si lavanda.

Kenneth Cole Vintage Black

Povestea din spatele succesului designului american, Kenneth Cole, e cea a unui siretlic care l-a ajutat sa vanda 40000 de pantofi in doar doua zile. Mai exact, in timpul unui targ cea avea loc in anii 80 in zona hotelului Hilton din New York, acesta a ales sa filmeze un spot de prezentare a pantofilor sai, atragand astfel atentia celor prezenti la targ.

Vintage Black se gaseste online ca apa de toaleta pe site-ul oficial Kenneth Cole  sau in magazinul aoro.ro.

Author Description

odore

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu